Zirve ile zinde kal! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zirve ile zinde kal!


 

Sağlıklı ve formda olmak için ihtiyacınız olan tek şey; İSTEMEK! Geri kalan tüm imkanları Zirve Fitness Center, modern tesisleri ve alanında uzman eğitmenleri ile sizlere sunuyor…

HEDİYE EROĞLU

Daha sağlıklı bir toplum için 40 yıla yakın bir süredir Mersinlilere pek çok branşta sportif faaliyet yapma imkanı sunan Zirve Fitness Center; “Zirve ile zinde kal!” sloganıyla sağlığın ve formun adresi olmaya devam ediyor. Bünyesinde pek çok sportif branş bulunan, vücut geliştirme ve teakwando alanında uluslararası başarılara imza atan sporcuların yetiştiği Zirve Fitness Center ile de Mersinlilerin tercihi oluyor. Halen Akdeniz İlçesi Camiişerif Mahallesi’ndeki 3 katlı yaklaşık 700 metrekare alanda faaliyet gösteren Zirve Fitness Center, Mutlu Kalyol, Ahmet Adlı ve Demir Kaya tarafından işletiliyor. Fitness, vücut geliştirme, akademiye hazırlık, step, plates, aerobic, zummba, ideal kilo branşlarında uzman eğitmenler ile modern ve hijyenik bir ortamda verilen hizmetler Mersinlilerden büyük beğeni topluyor.

SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN SPOR YAPMALIYIZ

“Spor, yaşam kalitenizi arttırmanıza ve geliştirmenize yardımcı olur” diyen Zirve Fitness Center’in başarılı işletmecilerinden Demir Kaya, sporun fiziksel performansı geliştirdiğini, kalp rahatsızlığı riskini azalttığını, maksimum oksijen kapasitesini arttırdığını anımsattı. “Spor yapmak yüksek tansiyon riskini veya ilerlemesini de azaltır” diyen Kaya, sporun yüksek tansiyonu olanların, tansiyonu kontrol altında tutmasına yardımcı olduğunu da ifade etti. Bunlar gibi yüzlerce faydası olan sportif faaliyetlerin sağlıklı yaşamın vazgeçilmesi olduğunu aktaran Demir Kaya, “Sağlıklı yaşamak için spor yapmalıyız” dedi.

“SALONDA SPOR YAPMAK İSTENİLEN SONUCU ALMAYI SAĞLIYOR”

Özellikle fitness sporunun modern çağın en büyük talep gören branşlarından biri haline geldiğini belirten Kaya, “1970’li yıllarda başlayan bu spor Türkiye’de bugün çok iyi noktalara geldi. Belirli mekanlarda, uzmanlar eşliğinde yapılan bu sportif aktivite, disiplin ve sürekliliğin sağlanması ile daha sağlıklı ve hızlı sonuç almayı sağlıyor. Ayrıca salonlar sosyalleşmeyi de sağlıyor. Uzman eğitmenler bireylere istedikleri alanda kilo verme, sıkılaşma, gelişim sağlamada doğru yönlendirmelerle yardımcı olarak, istedikleri sonucu almalarını sağlıyor” diye konuştu.

“ZİNDE KALMAK İSTEYENLERİN ADRESİ OLDUK”

Zirve Fitness Center’in vücut geliştirme alanında ün yapmış işletmecilerinden Ahmet Adlı da, tesise ilginin her geçen gün arttığını, kendilerinin de bu ilgiye ve gelişen çağa ayak uydurmak adına büyük çaba sarf ettiğini söyledi. Temiz, güvenilir, sağlıklı, hijyenik bir ortamda uzman eğitimcilerle kaliteli hizmet vererek bu alanda marka olma başarılarını korumak istediklerini bildiren Adlı, “Günümüz modern dünyasında insanlar sportif aktivitelere çok fazla zaman ayıramıyorlar. Ayırsalar da bu ya düzenli olmuyor ya da istenilen verimlilik sağlanamıyor. Ancak biz Zirve Fitness Center olarak zinde kalmak isteyenlerin adresi olduk diyebiliriz. Her geçen gün artan talep karşısında günden güne büyüyor ve gelişiyoruz. Hedefimiz başarımızı sürekli kılmak ve daha sağlıklı nesiller yetişebilmesine katkı sağlayabilmek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA