ALİ EKBER ŞEN DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALİ EKBER ŞEN DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI


 

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin 5 Mayıs’ta gerçekleştireceği seçimli genel kurul toplantısında son olarak Doğan Haber Ajansı eski Mersin Büro Şefi Ali Ekber Şen de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Mehmet Nabi Batuk

 

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim heyecanı son sürat sürüyor. Olağan genel kurul toplantısına sayılı günler kala Doğan Haber Ajansı Eski Mersin Büro Şefi Ali Ekber Şen de yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda gerçekleştirilen açıklamada konuşan Şen,  “Mersin basınının yarınları anlamında birliktelikten yana bir tavır sergilemeye karar kıldım. Bu tavrımızın Mersin basınını dizayn etmeye çalışanların da uykularını kaçırdığını heveslerini ise kursağında bıraktığının farkındayım. Ancak bu çevreler de şunu bilmelidir ki; bu birliktelikten kazanan Mersin basını ve bu kent olacaktır. Bunun da camiamıza katkısını ileri ki zaman diliminde göreceğimize inanıyorum. Bu önemli görev için yola çıkarken, benim için hayatımın anlamı niteliğinde ki gazetecilik mesleğini ilk yılları olan 1989’lar da ki heyecanı, şu an hala yaşayan bir kardeşinizim. Şuna yürekten inanıyorum ki; birlik ve beraberlik bize güç katacaktır. Bugün sorunlarımız olabilir. Ancak, bu sorunların çözümü noktasında altını çizerek söylüyorum ki, biz bir aile olmayı beceremezsek başarılı olamayız. Bunun için de önce kişisel ve mesleki sorunlarımızın aşılmasında el ele vereceğiz. Buradan açık ve net ifade ediyorum, bizim kimse ile bir kavgamız yok. Bizim kavgamız, ekmeğimizin aşımızın ve mesleğimizin onurunun korunması kavgasıdır. El ele gönül gönle verirsek başarılı oluruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA