AZAM ALİ SEVENLERİYLE BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AZAM ALİ SEVENLERİYLE BULUŞUYOR


 

Dünya festivallerinin gözde müzik topluluğu Niyaz Featuring Azam Ali, Kanada ve Amerika turnelerinin hemen ardından 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mersin’de konser verecek.

Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, birisi ücretsiz açık hava konseri, diğeri flamenko dans gösterisi olmak üzere, İspanya ve Amerika’dan gelen müzik ve dans topluluklarını 5-6 Mayıs tarihlerinde Mersinlilerle buluşturuyor.

Etkinlik ve konserleriyle şimdiden binlerce seyirciye ulaşan 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, İspanya’nın dünyaca ünlü flamenko dans topluluğunu Mersinli sanatseverlerle buluşturuyor. Koreografisi Angel Rojas ve Carlos Rodriguez’e ait “Comboi de Tercio” Flamenko dans gösterisi, 05 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat: 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak.
Uzun yıllar unutulmayacak olan Rojas y Rodriguez dans gösterisine etkinlik biletleri tükenmeden siz de yerinizi ayırtın. 
Hafta sonunun bir diğer etkinliği ise dünya festivallerinin gözde müzik topluluğu Niyaz Featuring Azam Ali. Kanada ve Amerika turnelerinin hemen ardından Mersin’de konser verecek olan Topluluk, 06 Mayıs 2018 Pazar günü saat: 20.00’de Toroslar Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak yer alıyor. Topluluk, konser öncesi Toroslar’da yaşayan çocuklarla buluşarak birlikte şarkı söyleyecekler.
Azam Ali konseri için 06 Mayıs’ta saat: 18.30’da Mersin Cumhuriyet Meydanı’ndan Toroslar Amfi Tiyatrosu’na ücretsiz servis kalkacaktır. Dünyanın en iyi festivallerinde yer alarak unutulmaz konserler gerçekleştiren Azam Ali, tüm Mersinlileri konserine davet ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA