ANAMUR’DA TENİS TURNUVASI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA TENİS TURNUVASI BAŞLADI


 

Anamur Belediyesi, Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü işbirliği ile "Tek Erkekler, Tek Bayanlar Tenis Turnuvası" başladı.

30 Nisan 2018 Pazartesi günü Burhanettin Kocamaz Tenis Kortlarında başlayan turnuva'nın açılışına Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Alaaddin İmdat, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Türkay, Belediye Başkan Yardımcıları ve spor severler katıldı.

Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Başkanı Alaaddin İmdat, 30 Erkek, 20 kadın sporcunun katıldığı turnuvanın 15 Mayıs'a kadar 18.00-23.00 saatleri arası devam edeceğini söyleyerek desteklerinden dolayı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'ye teşekkür etti. 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek 15 Mayıs'a kadar Anamurluları Burhanettin Kocamaz Tenis Kortlarına tenis turnuvasını izlemeye davet etti. Başkan Türe turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti. Turnuva'da sporculara Anamur muzu ve çilek ikramı yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA