İYİ PARTİ’DE KOLTUK DEĞİŞİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DE KOLTUK DEĞİŞİMİ


 

24 Haziran seçimlerinin favorisi olarak görülen İYİ Parti’de hazırlıklar aralıksız sürüyor. İl Başkanı İbrahim Özel’in milletvekilliği aday adaylığı için istifasının ardından yeni başkan Servet Koca oldu.

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı’nda başkan değişimi yaşandı. İl Başkanı Dr. İbrahim Özel’in görevinden Mersin milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etmesi ile yönetim kurulu yeni il başkanını seçmek için toplandı. İl Başkanlığı için tek aday olan Servet Koca’yı, Parti’nin yeni İl Başkanı olarak seçti.

İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre, eçim sonrası veda ve teşekkür konuşması yapan Dr. İbrahim Özel, “Yaklaşık beş aydır iyisiyle, kötüsüyle, güzellikleri ve zorluklarıyla İYİ Parti Mersin İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve değerli İYİ Partililerimiz ile beraber çok güzel işler başardık. 26.04.2018 tarihinde Mersin Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiş bulunmaktayım. Bugün itibariyle de yeni seçilen İl Başkanımız Servet Koca kardeşimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunar, her zaman her şekilde yanında duracağımı ve emrinde olacağımı beyan ederim. İYİ insanlar hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun, hepinize teşekkür ederim” dedi.
Yeni seçilen İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ise, “Çok insan, çok hanımefendi, ne istediğini bilen, kimseden korkmayan, T.C. Devleti’nin, önce geçmişteki kazanımlarını geri getirmeye ve bundan sonra da Devleti yönetmeye talip olan Meral Akşener hanımefendinin başlamış olduğu yolculukta; korkmadan, cesurca, bulunduğu durumdan vazife çıkararak, yapacaklarımızın bilinciyle bugün bizler burada toplandık. Bizim bu cesaretimiz, bir araya gelişimiz, yapılmaz denilenleri yapmamız ve seçim için son 54 günlük süreçte de çoğalarak, artarak, birleşerek, inşallah 24 Haziran akşamı saat 17:00’den sonra alacağımız haberle bugüne kadar yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın neticesinde Türkiye değişecek. Bunda hepinizin emeği ve katkısı olacak. Geçmişte bu uğurda İl Başkanlığımızda görev alan arkadaşlarımıza, sizin huzurunda teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarımızın varlıkları ve destekleriyle büyük bir iş başaracağımıza inanıyorum. Ailenizden, işinizden, eşinizden, dostlarınızdan uzak, maddi manevi çaba sarf ederek harcadığınız her türlü emek, güzel yüreğinizden akan her türlü olumlu düşünceler İl Başkanı olarak namusumdur. Sizlerin hiç birinizi mahcup edecek hiçbir olayın ve davranışın içinde bulunmayacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim. Şu anda aday adaylığını açıklayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepinize katılımınız, şahsıma vermiş olduğunuz destek ve güven için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA