MGC’DE 4’ÜNCÜ ADAY FATİH ŞAHİN OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MGC’DE 4’ÜNCÜ ADAY FATİH ŞAHİN OLDU


 

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin 5 Mayıs’ta gerçekleştireceği seçimli genel kurul toplantısında son olarak İmece Gazetesi Genel Koordinatörü Fatih Şahin de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Mehmet Nabi Batuk
Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde seçim heyecanı sürüyor. Kemal İstek, Zeliha Akkuş ve Turgay Demirtaş’ın ardından İmece Gazetesi Genel Koordinatörü Fatih Şahin’de yönetim kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Mersin Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda gerçekleştirilen açıklamada konuşan Şahin, “Özellikle bu dönem cemiyetimizin faaliyetleri neredeyse sıfıra indi. Yönetim ve organlar işlevselliğini kaybetti. Sektörü temsil eden MGC kendi kendine yetemez bir hale geldi. MGC’nin yaşadığı bu buhran ellerini ovuşturarak bekleyenler için bulunmaz bir fırsat oldu. MGC tarihi boyunca hiçbir siyesi parti ve siyasi görüşün arka bahçesi olmadı. Irkçılık, mezhepçilik gibi ayıplar bu cemiyette asla vücut bulmadı. Fakat üzülerek görüyoruz ki cemiyetimiz bu kirli oyunlara alet edilmeye çalışılıyor. Gazetecilik mesleği ve gazeteciler bunca sorunla mücadele ederken, mesleği ve meslektaşı değil kişisel itibar ve çıkarlarının derdine düşenler, demokratik oylarla kurum ve kuruluşların başında kentimize hizmet eden isimleri bu sürece dahil etme çabası içine girmişlerdir. Bir emek, özveri makamı olan MGC başkanlığını bir sıçrama tahtası, bir yerlerin gözüne girme aracı olarak görenler cemiyetimizle beraber bu isimlere de leke düşürmeye çalışmaktadır” diye konuştu. 
  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA