TARİH YAZIYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARİH YAZIYORLAR


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi çeyrek final ikinci maçında Çukurova Basketbol, evinde BOTAŞ’ı 61-59 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

ALİ ŞANLI

 Oynadığı ilk sezonunda başarılı bir grafik çizen Çukurova Basketbol şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.Çekişmeli geçen maçın ardından güzel bir galibiyet alarak yarı finalist oldu.
Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi BOTAŞ, bulduğu sayılarla aradaki farkı bir anda açtı ve ilk periyodu 21-7 önde tamamladı. Maçın ikinci periyodunda da etkili oyununu sürdüren BOTAŞ, devreye 36-25 önde girdi. Maçın 3. periyodunda hem hücumda hem de defansta çok iyi bir performans sergileyen Çukurova Basketbol, bulduğu sayılarla maçta ilk kez öne geçti. Bu periyotu ev sahibi ekip, 47-45 önde bitirdi. Maçın son periyodu ise kıran kırana geçti. Her iki takım da maçı kazanmak için elinden geleni yaparken, mücadeleyi 61-59 kazanan Çukurova Basketbol, yarı finale çıktı. 
Salon: Edip Buran 
Hakemler: Engin Sarı xx, Egemen Ercan xx, Nazlı Çisil Güngör xx 
Çukurova Basketbol: Fatmanur Karakaş x 4, Erlana Lanay Larkins xx 14, Emel Ecem Güler x 7, Melis Talay xx 10, Gökşen Fitik x 5,Diamond Danae Aziza De Shields xx 10, Alina Lagupova x 6, Naumenko Liudmyla x 5 
BOTAŞ: Kübra Erat x 7, Büşra Akbaş x 6, Frida Eldebrink x 8, Elif Emir Tekin x 2,Chelsea Gray xx 15, Kiah İrene Stokes xx 14, Nevin Kristen Vatansever x 7 
1. Periyot: 7-21 (Botaş lehine) 
Devre: 25-36 (Botaş lehine) 
3. Periyot: 47-45 (Çukurova Basketbol lehine)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA