BAŞKAN TÜRE “ADAY DEĞİLİM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TÜRE “ADAY DEĞİLİM”


 

MHP’den İYİ Parti’ye geçen Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimlere ilişkin, adaylık açıklaması yaptı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Türe, 9 yıllık görev süresi ve son 2 yılda İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde yaşadığı zorluklara dikkat çekti. “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” anlayışının, Anamur ve Mersinlilerce samimiyetle benimsenmesi ve kabul görmesinin kendisini mutlu ettiğini aktaran Türe, “9 yıl önce yola çıkarken ‘Her şey Anamur İçin’ demiştik. 9 yılın sonunda yine aynı şevk ve heyecanla ‘İYİ Bir Anamur’ ve ‘İYİ Bir Mersin’ için mücadele edeceğimizden kimsenin şüphe duymamasını istiyorum.

Gerek 9 yıl evvel Anamur’a gelirken, gerekse 2 yıllık mücadelenin ardından büyük zorluklar ve bir o kadar da inanç ve azimle kurduğumuz İYİ Parti’de yürüttüğümüz hiçbir faaliyette, şahsi bir beklenti içerisine girmeden tamamen ülke menfaatlerine yönelik çalışmalar yapmaya gayret ettiğimizin bir kez daha altını çiziyor, ve 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde, milletvekili adayı olmadığımı siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, şahsıma milletvekili olmam yönünde teklif ve öneride bulunan Mersin İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, Anamurlu ve Mersinli Hemşehrilerimize, Mersin dışından bizlere ulaşarak desteklerini ileten sevenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde aday olarak yola çıkan tüm aday adaylarımıza demokratik, etik ve seviyeli bir şekilde seçim çalışmalarını tamamlayarak ülkemizi İYİliklerle buluşturmalarını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA