MERSİNLİLER FUNDA ARAR’A DOYDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLER FUNDA ARAR’A DOYDU


 

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar, Kerki Production ve Solfej Organizasyon tarafından düzenlenen “Yoluma Düşen Şarkılar” turnesinin sekizinci konserinde Mersin Yenişehir Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

KIYMET GÖKÇE

18 yıllık sanat hayatında biriktirdiği şarkılardan derlediği repertuvarı ile Yenişehir Kültür Merkezi'nde sevenleri ile buluşan Funda Arar, turnenin sekizinci konserinde Mersinli müzikseverleri sahne ve danslarıyla adeta mest etti.
Erken saatlerden itibaren etkinliğin yapılacağı salonu dolduran Mersinliler, salonun kapısında zaman zaman kuyruklar oluşturdular.
Kendisi ile özdeşleşen Alagül adlı parçası ile başladığı konserinin bir bölümünde, Kayahan'ın ölümsüz eseri ''Odalarda Işıksızım''ı seslendirerek dinleyicilere sürpriz yapan Funda Arar, ''Böylesine duygu yüklü bir şarkıya hayat veren büyük ustaya selam olsun. O çağımızın modern ozanlarından biriydi. Yeri kolay kolay dolmayacak.''sözleri ile Kayahan'ı anmayı da ihmal etmedi.
Sahne performansının yanı sıra dansları ile de göz dolduran Funda Arar, Mersin konserine Songül Sarpbaş ve Tuana Bütükçınar imzalı iki farklı elbise ile çıktı. Özellikle konserinin ikinci bölümünde giydiği kıyafetle sergilediği dans performansları ile seyircilerden büyük alkış alan Funda Arar, ''kıyafetteki püsküller çok hoşuma gidiyor. Vallahi insanın bunu giyince dans edesi, raks edesi geliyor.'' dedi.
İki saatten fazla kaldığı Yenişehir Kültür Merkezi sahnesine adım atılmadık yer bırakmayan başarılı sanatçı, konserinin sonuna ise ''Biz çok eğlendik. Umarım sizlerde güzel bir akşam geçirmişsinizdir. Yüzlerinizdeki tebessümden mutlu ve memnun olduğunuzu anlıyorum. Tadı damağında kalanları 27 Nisan Kayseri konserimizin ardından çıkacağımız 28 Nisan Adana Çukurova Açıkhava Sahnesi'ne bekleriz.'' diyerek programını noktaladı.
“Yoluma Düşen Şarkılar'' ile birlikte Türkiye’yi karış karış gezmeye devam edecek olan Funda Arar, hız kesmeden Kayseri Adana ve Konya, Eskişehir, Sakarya ve İzmir'de de konserler vererek müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA