Mersinli derdini İYİ parti’ye anlatıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli derdini İYİ parti’ye anlatıyor


 

İYİ Parti’nin başlattığı ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün son durağı Mersin oldu.

GİZEM EKİCİ

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları’nın başlattığı ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsü, Mersin’de vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti yöneticileri, Özgür Çocuk Parkı’nda vatandaşlarla buluşarak sorun ve taleplerini dinledi. Öte yandan park içinde kurulan stantlarda üye kayıtları yapıldı.

“MERSİN İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK!”

Projeye dair kısa bir açıklama yapan İYİ Parti Mersin Mahalli İdarelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İlksen Sorguç Diner, ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesi ile vatandaşların yerelde yaşadıkları sorunları tek tek dinleyecek yereldeki sorunları tespit ederek mahalli idareler başkanlığına rapor hazırlayacaklarını söyledi. İYİ Parti’nin ülkedeki kötü gidişine dur demek için, milletin talebi ve desteğiyle kurulmuş bir parti olduğunu dile getiren Songuç, “Zor süreçler, engellemeler yaşadık. Zoru başarmak cesurların işidir. İYİ Parti cesur kadınların, cesur erkeklerin, cesur gençlerin hareketi sonucu kurulmuştur. Ve bu cesur insanlar, vatandaşın derdini sorununu dinleyerek, sorunlara çare bularak yoluna devam edecektir. İYİ Parti Genel Merkez yöneticileri ve Mersin İl Başkanlığı olarak Mersinlileri dinlerken, partimize üye olmak isteyenler için de parti üyeliği ve gönüllü üyelik kayıtlarımız devam edecektir. Mersin iyi olacak, Türkiye iyi olacak. 24 Haziran’da genel başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanı olacak” dedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA