Demirtaş MGC’ye aday | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Demirtaş MGC’ye aday


 

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin seçimli genel kurulu öncesi Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, başkanlığa aday oldu.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceği kongresi öncesi cemiyet başkanlığı için adaylığını açıklayan Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, kamuoyundan destek istedi. Gazeteciler Cemiyeti Toplantı salonunda açıklama yapan Demirtaş’a, Mersin Oto Galericiler Sitesi Başkanı Gürkan Göçer ile Mersin Yazarlar Derneği Başkanı Şükrü Aydın’da destek verdi.

“Sizde takdir edersiniz ki bir meslek örgütü olan cemiyetimiz, ticari kazanç sağlanan bir yapı değildir. Ancak kendi giderlerini karşılayan çeşitli fonlarla kendisine destek arayan birçok proje ile çok çeşitli ivme kazanan bir yapı neden olmasın?” diye konuşan Demirtaş, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: “Bunun için de gereken neyse kısa vadede yapacağımı ifade etmek isterim. Şüphesiz tüm sorunların farkındayız. Çözümü dışarıda değil kendi içimizde arayarak bulacağız. Bizim yönetimimizde olsun ya da olmasın. Tüm üye gazeteci arkadaşlarımla cemiyeti hep beraber yöneteceğiz. Eksiklerimizi beraber tamamlayacağız. Başarıya hep birlikte ulaşacağız.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA