Tarsus’ta amatör spor buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta amatör spor buluşması


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, amatör spor kulüplerinin yönetici, teknik ekip ve oyuncularıyla Faruk Sodan Stadında bir araya geldi. Can, ülkemizin sporda çok daha başarılı olması için amatör sporun daha da fazla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Can, “Belediye olarak gençlerimizi spora teşvik etmek için bir çok hizmetimizi hayata geçirdik. Sporu ve sporcuyu önemsiyoruz. Bu anlamda Tarsus Belediyesi olarak şehrin altyapısına verdiğimiz önem kadar insan alt yapısına da önem veriyoruz. Belediye Spor kulübü olarak yaz döneminde yaz okulu açarak ve diğer etkinliklerimizle de şehrimizdeki çocuklarımıza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Tarsus’u her spor dalında bireysel ve takım halinde daha başarılı bir şehir haline getirmek için sporculara ve kulüplerimize desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz. Sporun her dalında ilçemizin başarısını arttırmak için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız’’ dedi.

Tarsus’taki amatör spor kulüplerinin ihtiyaçları neyse ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can,  “Amatör spor kulüplerinin sıkıntıların farkındayım. Elimden geldiğince sizlerin yanında olmaya ve sıkıntılarınızı gidermeye çalışıyoruz. Bundan böylede aynı şekilde çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Amatör spor kulüplerinin kullanıma sundukları çim sahaların bakımı için çalışmalar yapacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, daha sonra amatör spor kulüpleri yöneticileri ve sporcularının sorunlarını dinleyerek çözüm aradı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA