FIRSATI TEPTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FIRSATI TEPTİ!


 

Tarsus İdman Yurdu şampiyonluk yolunda Büyükçekmece Tepecikspor’a yenilerek büyük yara aldı.

ALİ ŞANLI

Spor Toto 3. Lig 3. Grubun 32. haftasında İstanbul’da Büyükçekmece Tepecikspor ile karşı karşıya gelen Tarsus İdman Yurdu, rakibine 3-1 mağlup oldu. Bu haftaya kadar grubunda son 5 haftada aldığı 5 galibiyetle büyük çıkış yakalayan Tarsus, lider Utaş Uşak Spor’un puan kayıpları nedeniyle aradaki farkı bire kadar indirmişti. Tepecik deplasmanında mağlup olan Tarsus, lider Uşak’un sahasında Karaköprü Belediyespor’u 1-0 yenmesi ve ligin son iki haftasında puan farkının 4’e çıkmasıyla, 2. lig umutlarını büyük oranda Play-Off’a bıraktı.
Şansı azaldı
Tarsus İdman Yurdu bundan sonraki 2 haftada sahasında Ankara Adliyespor ve Ligin son haftasında deplasman da Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Tarsus İdman Yurdu bu maçlarda galip gelip Lider Uşakspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.Lider Uşakspor 64 puanda, Tarsus ekibinin ise 60 puanı bulunuyor.

“HEDEFLERİMİZDEN VAZGEÇMEDİK!”
Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada ise takımın hedeflerinden vazgçemediği bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Alınan mağlubiyetin ne kadar üzücü olduğunu maç sonu puan tablosuna bakınca anlıyorsunuz. Her şeyini ortaya koyan takımımız maalesef bu maçta yüzümüzü güldüremedi. Onlara yinede sonsuz teşekkür ediyoruz. Matematiksel olarak direk çıkma şansımız olsa da , bundan sonra Play-off sürecine odaklanacağız. Ligin en güçlü takımı olduğumuzu her zaman söyledik. Kalan 2 maçımıza da galibiyet parolasıyla çıkacağız. İstanbul'a gelerek takımımıza inanılmaz destek veren cefakar taraftarımıza teşekkürü borç biliriz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki; Bu takım 2.lige çıkacaktır.''


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA