“Anlat Hemşehrim, Dertleşim” otobüsü Mersin’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Anlat Hemşehrim, Dertleşim” otobüsü Mersin’de


 

İYİ Parti “Anlat Hemşehrim, Dertleşim” otobüsü 24 Nisan’da Mersin’de vatandaşlarla buluşacak.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Dr. İbrahim Özel yaptığı yazılı açıklamada “İYİ Parti Genel Merkez yöneticilerinin içerisinde bulunduğu “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” otobüsü projesi kapsamında tüm Mersinlileri kendilerini ifade etmeye, hayallerini paylaşmaya, dertleşmeye, sorunlarına çözüm bulmaya davet ediyorum” dedi. Kentlerin sorunlarını, milletten dinlediklerini ifade eden Başkan Özel, "Anlat Hemşerim, Dertleşelim Projesi” ile 24 Nisan’da, Özgür Çocuk Parkı’nda, saat 11.00’den itibaren Mersinlilerimizle buluşuyoruz. Partimizin Mahalli İdareler Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ortak projesi olarak vatandaşı dinleyen Türkiye'nin bu bağlamda ilk projesi olan “Anlat Hemşehrim, Dertleşelim” projesi ile amacımız halkımızın taleplerini ve önerileri almak, hayallerini paylaşmak, dertlerini dinlemek ve sorunlara çözüm olmaktır” diye konuştu.

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Özel konuşmasına şöyle devam etti: “İYİ Parti millet için, milletle beraber, milletin sesine kulak vererek hareket eden bir partidir. Türkiye'nin konuşması, derdini anlatabilmesi, anlatılan dertlere, sorunlara çare bulunabilmesi, bizim öncelikli görevimizdir. Projemiz kapsamında, Mersinlilerle hasbıhal edeceğiz. Kentimizin sorunlarını Mersinlilerden dinleyeceğiz. Çözümü hep birlikte arayarak bulacağız. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden çıktığımız bu yolda her bir Mersinlinin her bir söylemi bizler için oldukça kıymetli. Partimiz Genel Merkez yöneticileri ve Mersin İl Başkanlığı olarak Mersinlileri dinlerken, Partimize üye olmak isteyenler için de parti üyeliği ve gönüllü üyelik kayıtlarımız devam edecektir. ‘Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ Otobüsümüze tüm Mersinli hemşehrilerimiz davetlidir.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA