Bisiklet yarışı isyan ettirdi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bisiklet yarışı isyan ettirdi!


 

Mersin’de bat-çık, kavşak ve yol çalışmaları nedeniyle kapatılan yollara, bisiklet yarışları için bazı güzergahların da eklenmesi vatandaşı çileden çıkarttı.

HEDİYE EROĞLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Tour Of Mersin Yarışları, trafikte yaşanan aksamalar nedeniyle kentte tepkiye neden oldu. Bu yıl 9 ülkeden 15 takım ve yaklaşık 105 sporcunun katılım gösterdiği yarışlar için özellikle haftasonu bazı güzergahlarda trafiğin araç sürücülerine kapatılması ile yaşana mağduriyet halkı çileden çıkarttı. Özellikle kentte devam eden bat-çık, kavşak ve yol çalışmaları nedeniyle kapatılan yollara, bisiklet yarışları için kapatılan güzergahların da eklenmesi ile ulaşımda yaşanan büyük sıkıntılar özellikle sosyal medyada tepki topladı. Sosyal medya hesaplarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenen vatandaşlar, kentte hemen hemen tüm ana artellerde yol-altyapı çalışmaları söz konusuyken böyle bir organizasyona imza atılmasına tepki gösterdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA