FUTSAL’DA ŞAMPİYON OSMAN GAZİ ORTAOKULU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTSAL’DA ŞAMPİYON OSMAN GAZİ ORTAOKULU


 

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen "Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal İl Birinciliğinde" Osman Gazi Ortaokulu Şampiyon oldu.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunun 2017-2018 sezonu faaliyet takviminde yer alan il geneli 12 Okul takımının katılımı ile Toroslar 500 Kişilik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal İl Birinciliğinin final karşılaşmasında Osman Gazi Ortaokulu, Özel Tarsus Toros Ortaokulunu 4-0 yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde ise Tarsus Ortaokulu, Özel Gelecek Ortaokulunu 3-1 yenerek üçüncülüğü elde etme başarısı gösterdi. Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal İl Birinciliği müsabakalarının tamamlanmasıyla Şampiyon olan Osman Gazi Ortaokulu ve ikinci olan Özel Tarsus Toros Ortaokulu İlimizi Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal Türkiye Grup elemelerinde temsil edeceklerdir. Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Göksel Tuna takdim etti. Alınan sonuçlara göre Okul Sporları Küçük Erkekler Futsal İl Birinciliğinde sıralama şöyle oluştu;

1.Osman Gazi Ortaokulu

2.Özel Tarsus Toros Ortaokulu

3.Tarsus Ortaokulu

4.Özel Gelecek Ortaokulu


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA