EĞİTİM-SEN ÜYELERİNE BASIN AÇIKLAMASI YASAĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EĞİTİM-SEN ÜYELERİNE BASIN AÇIKLAMASI YASAĞI


 

Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Sinan Muşlu, MEB’in devlet okullarında hayata geçirmeye hazırlandığı Performans Sistemine karşı İl Milli eğitim Müdürlüğü önünde yapmak istedikleri açıklamanın yasaklandığını açıklayarak, valilik bürokratlarını ayrımcılıkla suçladı.

Mehmet Nabi Batuk
Eğitim - Sen Mersin Şube binasında MEB’in öğretmenler için çalışmalarını tamamladığı Performans sistemine karşı açıklama yapan Şube Başkanı Sinan Muşlu,  söz konusu açıklamayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yapmak istediklerini ancak Valilik Bürokratlarının buna engel olduğunu ifade etti. Yaklaşık 10 gün önce Memur – Sen ile Eğitim Bir Sen’in açıklama yaptığını söyleyen, Muşlu uygulamaya tepki göstererek ilgili bürokratları ayrımcılık yapmakla suçladı. OHAL gerekçe gösterilerek açıklamalarının engellendiğini söyleyen Muşlu, “Bize karşı yapılan bir ayrımcılığı buradan ifade etmek istiyorum. Eğitim Bir Sen, iktidara yakın olunca istedikleri yerde açıklama yapabiliyorlar. 10 gün önce Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde Memur – Sen ile birlikte bir açıklama yapmışlardı. Onlara serbest ama biz talep edince bize yasak. OHAL koşullarından dolayı kamu kuruluşları önünde açıklama yapılamıyormuş. Buradan çıkan mantık OHAL sadece bize var. AKP’li olana OHAL yok. AKP yandaşıysan bütün derdin çıkarın AKP’nin ve iktidarın çıkarlarını savunmaksa sana OHAL yok her şey serbesttir. Ama biz bir ekonomik ve demokratik haklarımızı arıyorsak bize OHAL var. Mersin Valiliği’nin ayrımcı tutumunu protesto ediyoruz”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA