STAJ DÖNEMİ BİTTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

STAJ DÖNEMİ BİTTİ!


 

İlk kez çıktığı BAL’da acemiliğini kısa bir sürede atarak önemli başarılar elde eden Mut İdmanyurdu, yeni sezonda rakiplerinin korkulu rüyası olma yolunda.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Mut İdman Yurdu Belediye Spor, ligi 3 sırada tamamladı. Kulüp Başkanı Yusuf Uzun, tesislerde teknik ekip ve futbolcular ile bir araya geldi. Futbolculara son alacaklarını dağıtan Uzun, futbolcuları tebrik etti.  
Teknik Direktör Okan Kopan ile teknik ekip ve futbolcular, kendilerine verilen sözlerin hepsinin yerine getirildiğini ve mağdur etmediklerini söyleyerek, Başkan Uzun ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Yusuf Uzun da, bu yıl Bölgesel Amatör Ligi’nde ilk yılları olması nedeniyle acemilikler yaşadıklarını ancak buna rağmen iyi mücadele ettiklerini söyledi, “Acemiliğimizi, bu ligde tecrübeli olan Teknik Direktörümüz Okan Kopan sayesinde giderdik. Kendisi ile transfer sezonundan önce görüşüp kulübümüzün kısıtlı bir bütçeye sahip olduğunu ancak bu kısıtlı bütçe ile karakterli, mücadele eden, genç, mütevazi bir kadro oluşturmasını istemiştik. Şampiyon olamazsak bile puan sıralamasında ligi en iyi bir yerde bitirecek olacak şekilde kadro oluşturmasını istemiştik ki bu hedefe de ulaştık. 
Sezona başlamadan önce kamp döneminde yönetim kurulum ile teknik direktörümüz ve teknik ekibimiz ile birlikte futbolcularımız ile bir yemekte buluşup, ‘sezon başladığı zaman çıkın işinizi yapın, biz belki sizlerin ücretlerinizi gününde ödeyemeyebiliriz ama sizlere sezon bittiğinde geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda hiç bir futbolcumuzun bir kuruş bile alacağı kalmadan bütün alacaklarını ödeyeceğiz’ demiştim. Ve şimdi sizlere bu sözümü yerine getirebilmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

“RAKİPLERİMİZİN BÜTÇESİ BİZİMKİNDEN 6-7 KAT FAZLAYDI”
Karakterli, çalışkan, aldığı ücretin karşılığını terinin son damlasına kadar mücadele ederek veren futbolculara teşekkür eden genç teknik adam Kopan, “Bölgesel Amatör Lig 5. Gurup’ta mücadele edeceğimiz düşüncemiz varken ve buna göre planlamamızı yaparken sürpriz bir şekilde 7. Guruba verilmemize rağmen iyi mücadele ettik. Bu grupta ekonomik yönden bizim 6-7 katımız bütçeye sahip ve hatta bazıları il takımları olan rakiplerimiz ile dişe diş bir mücadele örneği gösterdik. 
Takımımız aynı zamanda gurubumuzda bu yıl şampiyon olan Serik Belediye Spor’un yenilmezlik serisine ilk son veren, ilk mağlubiyeti tattıran takım oldu. Rakiplerin korkulu rüyası haline gelen bir takım oluşturarak, her şeyin para ile olmadığının örneğini göstermiş olduk. Ligde sadece 3 mağlubiyet alarak, seri galibiyetler ve ligin en az gol yiyen ikici takımı olma başarısını gösterdik.
Teknik direktörümüz, ekibi, 12’inci gücümüz olan Mutlu şeytanlar taraftar gurubumuz ile yediden yetmişine tüm Mut halkımızın güvenini kazanan futbolcu kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. 
Ayrıca bu sezon maçlarımıza gelerek bizlere her daim destek veren İlçe Kaymakamımız Mehmet Ali Akyüz ile tesisleşme de kulübümüze çok güzel bir tesis binası kazandıran, gizli gücümüz Mut Belediye Başkanımız Nebi Yılmaz’a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA