MİY’İN DURUMU ARIKAN’I ÜZDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’İN DURUMU ARIKAN’I ÜZDÜ


 

Türkiye’de birçok şehirde gerçekleştirilen “Kişisel Gelişim Zirvesi”nin Mersin ayağı haftasonu gerçekleştirildi.

Zirveye konuşmacı olarak TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan, TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ve Joven Akademi Genel Koordinatörü girişimci ve yazar Mustafa Açıkgöz katıldı. 

Mersin Gezi Kulübü ve Joven Akademi ortaklığıyla Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilen zirvede ilk konuşmacı TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan oldu. “Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı” eğitimini veren Arıkan, sunumuna başlamadan önce Mersin İdman Yurdu’nun durumu hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. 
Mersin idman Yurdu’nun biran önce içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını dileyen Arıkan, “Mersin İdman Yurdu Süper Lig’de mücadele ettiği zaman Mersin maçlarını anlatmak için buraya çok geldim. Ancak Mersin İdman Yurdu’nun şu anki durumu hiç iyi değil. İnşallah içinde bulunduğu bu kötü durumdan bir an önce kurtulur ve tekrardan Süper Lig’de mücadele etmeye başlar” ifadelerini kullandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA