KAPANIYOR MU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAPANIYOR MU?


 

Mersin İdman Yurdu’nda yönetim olağanüstü kongreye kararı aldı! Sessiz sedasız alınan karar ile kulübün kapanması için son adım da atılmış oldu!

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup mücadele eden Mersin İdman Yurdu’nun Kasım ayında yapılan olağanüstü kongrenin ardından yeniden seçim rüzgarları esmeye başladı.  
Kasım ayındaki kongrede 194 üyeden 95’nin oyunu alan Hamit İzol, Kırmızı Lacivertli takımın yeni başkanı olmuştu. Yaklaşık 5 aydır Kulüp Başkanlığı koltuğunda oturan ancak beklentileri karşılayamayan İzol, çareyi kongreye gitmekte buldu.

KAPANABİLİR!
Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk toplantısını 22 Nisan’da yapacak genel kurul, bu tarihte yeterli çoğunluğu sağlayamaz ise 2 Mayıs’ta bir kez daha toplanılacak. 
Ancak kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre, seçimde aday çıkmayacağı, kulübe kayyum atanacağı ve seçimden 2 hafta sonra da kulübün kapanacağı iddia edildi. 
Mersin İdman Yurdu haftalar önce 2’inci ligden 3’üncü lige düşmüş, hatta bazı yöneticilerin TFF yetkililerini arayarak kulübün 2 lig birden düşürülmesini istediği öne sürülmüştü. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA