YİNE FİYASKO! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE FİYASKO!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden aktarılan milyonlarla kurulan ancak 4 yıldır hiçbir hedefine ulaşamayan MESKİSPOR, 120 bin nüfuslu Silifke temsilcisine boyun eğdi. Maçı 1-0 Silifke ekibi BAL’da yoluna devam eden takım oldu.

HEDİYE EROĞLU

Milyonluk bütçesi ile Mersin halkının parasını kullanan Mersin Büyükşehir Belediye bünyesindeki MESKİSPOR, bu kadar harcamaya rağmen 4 yıldır hiçbir hedefe ulaşamadı. Amatör bir takıma göre devasa bütçesi ile halkın parasını boşa harcayan takım, Bölgesel Amatör Lig’e çıkış için karşılaştığı Silifke Belediyespor’a 1-0 yenildi.
Mersin İdman Yurdu’nun 2 lig birden düşmesi nedeniyle B planı olarak düşünülen MESKİSPOR’un Silifke karşısında aldığı mağlubiyet hem MİY camiasını hem de büyük destek veren Büyükşehir yönetimini üzdü. 
Maç öncesi MİY taraftarına katılım çağrısı yapılarak ve otobüslerle taraflar Mersin Stadyumu’na götürülerek destek rüzgarları estirilse de, Silifke ekibinin inancı bu çabaları boşa çıkardı. Büşkan Burhanettin Kocamaz’ın da izlediği karşılaşmada MESKİSPOR ekibi zaman zaman iyi bir mücadele sergilese de kadro yapısı ile daha güçlü olan ve kontrollü olan Silifke Belediyespor attığı tek gol ile Bölgesel amatör Lig’de yoluna devam etti.
Önce ligde hüsran yaşayan ardından baraj maçında da diba vuran MESKİSPOR’da ise büyük değişim kapıda. 
Öte yandan Mersin kamuoyunun MESKİSPOR’a desteği, Silifke’den tepki topladı. 3 sezondur tüm zorluklara rağmen Mersin’i BAL’da temsil eden Silifke ekibi, MESKİ’ye verilen desteğin 10’da birini görmeyip bir de üzerine sanki farklı bir kentin takımı gibi muamele görmesi eleştiri konusu oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA