MTSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO’DAN ANKARA ÇIKARMASI


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı A.Hamit İzol ile beraberinde Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu ve TOBB Delegelerinden oluşan heyet, seçimler sonrasında ilk olarak Ankara’ya gitti.

Odadan yapılan açıklamaya göre Ankara’da önce Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıkan heyet, ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Ayhan Kızıltan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, güzel bir seçim süreci geçirdiklerini, Mersin’de her zaman birlik beraberlik mesajı vererek yola çıktıklarını söyledi. Mersin’de çok fazla proje olduğunu belirten Kızıltan, “Mersin’de yatırımı devam eden bir havaalanı projemiz var, organize sanayi bölgeleri projeleri var, ulaşım projeleri gibi büyük ölçekli altyapı projeleri var. Üyelerimize yönelik projelerimiz var. Bizler bu projelerin hayata geçirilmesi için, her kesimin, her sektörün temsil edildiği bir oluşumla görev üstlendik. İnşallah Mersin’in ve Üyelerimizin sorunlarını bu birliktelikle çözeceğiz. Bizim tek amacımız bu” dedi.
Hisarcıklıoğlu’nun engin deneyimleri bulunduğuna dikkat çeken Kızıltan, üyelerin sorunlarıyla yakından ilgilenip bu deneyimleriyle çözüm odaklı hareket ettiğini belirtti. Sohbet sırasında paylaşılan bir sorunun çözümü için anında ilgili Bakanlıkla temasa geçerek randevu talep ettiğini dile getiren Kızıltan, “Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra engin tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz ve biz de her zaman yanında olacağız. Hep birlikte Türkiye için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA