ENERJİSA’DAN MERSİN’E 2 YENİ İŞLEM MERKEZİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ENERJİSA’DAN MERSİN’E 2 YENİ İŞLEM MERKEZİ


 

Müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Enerjisa, Mersin’de 2 Yeni Enerjisa İşlem Merkezi açtı.

Enerjisa, 9 milyon müşterisinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, elektrik tedarikinde değer yaratmak ve satış sonrasında destek sağlamak için fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor. 
Şirketten yapılan açıklamaya göre bu kapsamda Adana, Mersin ve Osmaniye’de 5 yeni Enerjisa İşlem Merkezi’nin daha açılışını gerçekleştirdi. Enerjisa İşlem Merkezleri’nin 10 ve 11 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleşen Açılış Törenlerine; Enerjisa üst yönetiminden Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler, Enerjisa Dağıtım İş Birimi Başkanı Murat Pınar, Enerjisa Satış Başkanı Hüseyin Çağlar, Enerjisa Teknoloji ve Müşteri Çözümleri Başkanı Gül Erol ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile birlikte yerel yöneticiler de katıldı.
 Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler İşlem Merkezlerinin açılışında yaptığı konuşmada: “Enerjisa İşlem Merkezleri müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunma amacıyla çıktığımız bu yolda attığımız adımların en önemlilerinden biri. Adana, Mersin ve Osmaniye’de açtığımız 5 yeni işlem merkezimizde müşterilerimiz tek durakta birçok işlemi tek seferde gerçekleştirebilecek, kaliteli hizmetten yararlanırken zamandan da tasarruf edecekler.” dedi. 
 Enerjisa İşlem Merkezleri’nde fatura ödemenin yanı sıra elektrik abonelikleriyle ilgili açma-kapama ve nakil işlemleri yürütebilecek. Elektrik faturasının dışında, doğalgaz, su ve cep telefonu faturaları da dâhil olmak üzere geniş bir yelpazede fatura ödeme imkânı sağlayan Enerjisa İşlem Merkezlerinde nakit yapılan elektrik faturası ödemelerinde müşterilerden işlem bedeli alınmayacak.
Enerjisa Mersin İşlem Merkezleri aşağıda yer alan adreslerde hizmet verecek; Enerjisa Mersin Toroslar İşlem Merkezi: Zeyi Ayan Mah. Kuvayi Milliye Cad. No:251/A ve Metropol İşlem Merkezi: Mahmudiye Mah. Zeytinlibahçe Cad. Özavşar Apt. No:97/D Akdeniz.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA