’KOŞABİLİYORKEN KOŞ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’KOŞABİLİYORKEN KOŞ”


 

Türkiye’de spor kültürünün yaygınlaştırılması, halka sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ’Koşabiliyorken Koş” projesi açılış ve tanıtım seremonisi Nevin Yanıt Atletizm Kompleksinde coşkuyla gerçekleşti.

Proje kapsamında her yaş kategorisinden vatandaşlara ücretsiz spor yapma imkanı sağlanacak. Proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşacak. 

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Mersin Valisi Sayın Ali İhsan Su, 'Koşabiliyorken Koş' projesine Mersin’de yaşayan tüm vatandaşları davet ederek şunları söyledi: “Bu ve benzeri projelerin halkımıza sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine fayda sağlayacak sportif aktivitelere ilgi duymalarına katkı sağladığına olan inancım tamdır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA