AKDENİZ’DE 30 EV YENİLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DE 30 EV YENİLENDİ


 

Kimsesiz ve yoksul vatandaşların, kullanılamaz hale gelen evleri, kapı ve pencereleri; Akdeniz Belediyesi tarafından yenilenip sahiplerine teslim ediliyor. Şuana kadar 30 ev ekiplerce yenilendi.

Mersin’de, hayata kattığı ilkler ve yeniliklerle gündeme gelen Akdeniz Belediyesi; Akdeniz Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde, çok anlamlı bir hizmete daha imza atarak, yoksulluk veya kimsesizlik nedeniyle evleri kullanılamaz hale gelen vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Ekipler şuana kadar toplam da 30 adet ev yeniledi. 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nün tespit ve incelemeleri; teknik ekiplerin çalışmaları sonucunda; Barış, Bahçe, Çamlıbel, Hamidiye, İhsaniye, Nusratiye, Üç Ocak, Hal, Şevket Sümer, Çay, Çilek, Camili, Yeşilçimen, Yeşilova, Dikilitaş, Puğkaracadağ, Bağcılar ve Huzurkent’te 30’u aşkın ev yenilenirken, kendilerine uzanan yardım eli nedeniyle duygulanan vatandaşlar, Akdeniz Belediyesi’ne teşekkür ettiler. 

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR
Akdeniz Belediyesi’nin, evleri yenileme hizmetini değerlendiren Yeşilova Mahalle Muhtarı Ergün Ünlü, sunulan hizmetin çok kıymetli ve özel bir olduğunun altını çizdi. Muhtar Ünlü, “Kaymakam Muhittin Pamuk, mahallemizi ziyareti sırasında, yıllardır burada yaşayan ancak bir evleri olmayan yaşlı bir amcamız ve teyzemiz için temelden başlayarak yeni bir evin inşası için talimat verdi. Yıllardan sonra bu yoksul ailemiz, başlarını koyabilecekleri bir eve sahip olacaklar. Allah Başkanımız Pamuk’tan bin kez razı olsun. Bu ailemiz ve mahallem halkı adına kendisine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. 
İhsaniye Mahalle Muhtarı Zehra Yılmaz da açıklamasında, “Akdeniz Belediyemiz tarafından yoksul ve kimsesiz durumdaki insanlarımızın evlerinin yenilenmesi hizmeti gerçekten de takdire şayan bir hizmet. Mağdur durumdaki vatandaşlarımıza yardımcı olan, yaşadıkları sıkıntı ve sorunlarını ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi’ne, evi yenilenen ailemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 
Mağdur durumdaki vatandaşların evlerinin yenilenmesinin çok anlamlı bir hizmet olduğunu söyleyen Bahçe Mahalle Muhtarı Mehmet Dane ise, 24 yıldır muhtarlık yaptığını belirterek,  “Mahallemde, evleri eski olan, tavanı çökmek üzere olan bazı evlerimize, belediyemiz ekipleri tarafından müdahale edilerek tavanları yenilendi ve vatandaşlarımızın yaşadığı tehlike ve sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Bu hizmetin yanı sıra, kimsesiz ve yaşlı insanlarımıza, yine belediyemiz tarafından evde bakım ve sağlık hizmeti de veriliyor. Böylesi güzel hizmetler nedeniyle Akdeniz Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, hizmetlerin devamını bekliyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA