Ünlü isimler şöhretler maçında buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ünlü isimler şöhretler maçında buluştu


 

Eski milli futbolcular Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı ve şampiyon atlet Mikdat Sevler ile spiker Emre Tiley, Mersin’in Silifke ilçesinde yenilenen Taşucu Stadı’nın açılışındaki şöhretler maçında buluştu.

Büyükşehir belediyesi tarafından 1 milyon lira maliyetle yenilenen Taşucu Stadı'nın açılışı ve panel Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, eski milli futbolcular Nihat Kahveci, Tuncay Şanlı, 110 m. Engelli Türkiye Rekortmeni ve Gençler Balkan Şampiyonu Miktad Sevler ve spiker Emre Tilev'in katılımıyla gerçekleştirildi. Panelde sporcular kariyerlerindeki başarıları anlatıp, gençlere nasıl iyi sporcu olabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Panelde gençler sporculara soru sorma fırsatı da buldu. Panelin ardından düzenlenen plaket töreni sonrasında stadın açılışı için kurban kesildi.

"1 MİLYON MALİYETLE YENİLENDİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, törende yaptığı konuşmada, "Bizler yerel yönetimler olarak gençlerin sağlıklı, ahlaklı sporcu olmaları ve toplum yararına hizmet verecek şekilde yetişmeleri, yetiştirilmeleri için gayret ediyoruz. Sporu seviyoruz, spora Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir ilçe ayrımı yapmadan eşit hizmet vermek şartıyla bütün ilçelerimizde destek veriyoruz" dedi. Stadın daha önce drenajının olmadığını, çimin tamamen elden geçtiğini belirten Kocamaz, "Herhangi bir seyirci tribünü yoktu. Biz bu stadı komple yeniden ele aldık ve yaklaşık bir milyon lira bir maliyetle bugünkü konumuna getirdik" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA