“ESNAF EKONOMİNİN BEL KEMİĞİDİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ESNAF EKONOMİNİN BEL KEMİĞİDİR”


 

Ticaret odasının yeni yönetimini ziyaret eden Mersin ESOB Başkanı Dinçer, “Kent ve ülke ekonomisine sağladığı katma değerle ekonominin bel kemiği olan esnafımız ayrıca büyümenin fidanlığıdır. Biz esnafımızı ne kadar büyütüp ticaret erbabı yaparsak, kendimizi o kadar başarılı sayarız” dedi.

Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, MTSO yönetimine başarı temennilerini ileten Başkan Dinçer, “Kentimiz adına büyük önem taşıyan iş dünyasının çatı kuruluşu Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni seçilen Başkan ve yönetim kurulunu, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte te kentimizin gelişimi adına önemli hizmetler vereceğine inanıyorum. Bizler de bu sürede sanayicilerimizin kent adına alacağı her türlü olumlu adımda yanlarında olacağız. Çünkü esnaf teşkilatı büyümenin fidanlığı ve kuluçkasıdır. Bizler esnafımızı ne kadar büyütüp, ticaret erbabı ve sanayici yaparsak kendimizi o kadar başarılı sayarız” şeklinde konuştu.
Dinçer, “Mersin TSO’nun kentimiz gelişimi adına yapacağı her türlü çalışmada yanında olacağımızın ve güçlü bir Mersin, güçlü bir ekonomi oluşturma adına ortak hareket edeceğimizin bilinmesini isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle Sayın Kızıltan ve yönetim kuruluna yeniden hayırlı olsun dileklerimi iletiyor ve başarılar diliyorum”  şeklinde sözlerini noktaladı.
Mersin TSO Başkanı Ayhan Kızıltan’da Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, kent adına tüm kurum ve kuruluşlarla ortak hareket edeceklerini ifade etti.
Dinçer daha sonra Mersin TSO Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.  Ziyarette Mersin TSO Meclis Başkanvekili Yakup Gitmiş ile Kemal Yüksel’de hazır bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA