TEMA GÖNÜLLÜLERİ MERSİN’DE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEMA GÖNÜLLÜLERİ MERSİN’DE BULUŞTU


 

TEMA Vakfı, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 11 ilden gönüllüleri ile Mersin’de Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nda bir araya geldi.

Türkiye’nin 81 ilinde çalışmalar gerçekleştiren TEMA Vakfı, 2018 yılının ikinci Bölgesel Gönüllü Toplantısı’nı Mersin'de düzenledi. TEMA’dan yapılan açıklamaya göre; Türkiye'nin 11 farklı ilinden gelen 300 TEMA Gönüllüsü Mersin Üniversitesi Uğur Oral Kültür Merkezi’nde buluştu. Toplantıda, TEMA Vakfı’nın 2018 yılına ilişkin çalışmaları değerlendirildi.

Mersin’deki Bölgesel Gönüllü Toplantısı’na Mersin il protokolü ile TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Barut, Pervin Olgun, Genel Müdür Oben Akyol, Genel Müdür Yardımcıları Başak Yalvaç Özçağdaş ve Hikmet Öztürk, Genel Merkez çalışanları, Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı, TEMA Vakfı İl Temsilcileri, İlçe Sorumluları, Genç TEMA Başkanları ve gönüllüler katıldı.

“BİZ BU TOPRAKLARDA UMUT YEŞERTEN KOCAMAN BİR AİLEYİZ”
Açılış konuşmasını TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş ile Mersin İl Temsilcisi Perihan Saydan Pazarbaşı’nın yaptığı toplantıda konuşan TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, “Bölgesel Gönüllü Toplantılarımızın ikincisini bu yıl Mersin’de gerçekleştiriyoruz. Mersin’de ülkemizin Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 11 şehrinden gelen gönüllülerimizle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Biz Türkiye’nin dört bir yanında başta toprak olmak üzere doğal varlıkları korumak için 26 yıldır mücadele veren, bu topraklarda umut yeşerten kocaman bir aileyiz” dedi. Bölgedeki illerde yürütülen çalışmaların her türlü koşulda, TEMA Vakfı gönüllülerinin büyük özverisiyle gerçekleştiğini belirten Deniz Ataç “Çalışmalarımızda gönüllülerimizin çok önemli katkıları var. Bugüne kadar TEMA Vakfı’nın çalışmalarına destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Onların değerli katkılarıyla ülkemizin dört bir yanında umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.
TEMA Vakfı Genel Müdürü Oben Akyol ise “Çalışmalarıyla bu topraklarda umut yeşerten TEMA Vakfı’nda doğa için çarpan gönüllü kalplerle birlikte büyük bir heyecanla çalışıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından 700 bin gönüllüsü bulunan TEMA Vakfı’nda, gönüllülerimizle birlikte birbirinden başarılı ve güzel işlere imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.
Toplantı gönüllü teşekkür etkinliği ve düzenlenen panelin ardından sona erdi. Program kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA