LASTİK HIRSIZLARI KORKULU RÜYAMIZ OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LASTİK HIRSIZLARI KORKULU RÜYAMIZ OLDU!


 

Mersin’de son bir haftada yaklaşık 15 aracın lastiği çalındı. Lastikleri çalan hırsızların, araçların altına parke taşı koyması ise ilginç görüntüler oluşturdu.

Mersin'de lastik hırsızları vatandaşların korkulu rüyası oldu. Araçlarının lastikleri kimi gündüz vakti kimi ise gece saatlerinde çalınan vatandaşlar, ne yapacaklarını şaşırdı. Mersin'in merkez ilçelerinde son bir hafta içerisinde yaklaşık 15 aracın lastiği park halindeyken çalındı. Evlerin önündeki araçların lastiklerini çalan hırsızlar ise pes dedirtti. Hırsızlık yapan şahıs veya şahısların araçların altlarına parke taşı koyması ise dikkatlerden kaçmadı. Araçlarını evlerinin önüne park ederek evine giden araç sahipleri, lastiklerinin çalındığını görünce şok oldular. Bir haftada yaklaşık 15 araç lastiğinin çalınması kentteki diğer sürücülerin de korkmasına neden olurken, lastikleri çalınan sürücüler araç sahiplerini uyardı. 

“ARAÇLARINIZI PARK ETTİĞİNİZ YERLERE DİKKAT EDİN”
Lastikleri çalınan araç sürücüsü Mustafa Kesen, daha önce mahallerinde 2 aracın daha lastiğinin çalındığını söyledi. Gece aracını evinin karşısında bulunan boş araziye park ettiğini belirten Keser, "Sabah komşularım bana söyledi. Hemen aracımın yanına gittim ki baktım lastiklerim yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Halende ne yapacağımı bilemiyorum. Polisi aradım, geldiler inceleme yaptılar ve gittiler. Bunlar son günlerde çoğaldı. Hemen hemen her gün araçların lastiklerinin çalındığını görüyoruz. Özellikle bizim mahalleye bu ara çok dadandılar. Bu yüzden herkesi uyarmak istiyorum. Herkes park ettiği yerlere dikkat etsin. Bunlar özellikle kameraların olmadığı yerleri seçiyorlar. Eğer iyi yere park edilmezse, sizde benim gibi sabah kalktığınızda şok olabilirsiniz. Emniyetimiz şu anda çalışmalara başlamış durumda. İnşallah temennimiz başka araç sürücülerine zarar vermeden bu hırsızlar yakalanır" dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA