DÜNYA ÇOCUKLARI MERSİN’DE BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜNYA ÇOCUKLARI MERSİN’DE BULUŞUYOR


 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında bu yıl 7.’si düzenlenecek “Geleneksel Çocuk Şenliği”, “Uluslararası Çocuk Şenliği” düzeyinde kutlanacak.

Mersin’de bu yıl 7. kez düzenlenecek olan “Geleneksel Çocuk Şenliği” uluslararası boyuta taşındı. Viyola Etkinlik Ajansı tarafından organize edilen “7. Geleneksel Çocuk Şenliği” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla haftası kapsamında, 21-22 Nisan tarihlerinde Mersin’de gerçekleşecek.

Ajanstan yapılan açıklamaya göre; bu yıl ilk defa uluslararası katılımıyla hayata geçen 7. Geleneksel Uluslararası Çocuk Şenliği’nde dans, animasyon gösterileri, geleneksel oyunlar, yarışmalar, atölye çalışmaları, müzik dinletisi olacak. Çocuklar, şişme oyun parkında gönüllerince eğlenecek.
Etkinliklerin Palm City Mersin AVM’de yapılacağı şenlikte çocuklar, hem dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayacak hem de bu bayramı kendilerine armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü anmanın gurunu da 4 farklı ülkenin çocukları ile paylaşacak. 

ÇOCUKLARIN ORTAK DİLİ SANAT OLACAK
Rusya, Azerbaycan, Gürcistan ve Osetya’dan gelen çocuklara kendi geleneksel dans ve müziklerini sunarken, Türkiye’nin geleneksel danslarını, oyunlarını, kültürel özelliklerini de tanıma şansı bulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA