TARSUS HAZIRLIKLARA BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HAZIRLIKLARA BAŞLADI


 

TFF. 3. Lig’de 30’uncu hafta geride kalırken, Tarsus İdman Yurdu yeni hafta için start verdi.

ALİ ŞANLI

Geçtiğimiz haftayı Kızılcabölükspor galibiyeti ile kapayan Sarı-Lacivertliler top başı yaparak, Karacabey Birlikspor Maçı hazırlıkları Burhanettin Kocamaz Stadyumunda başladı.
Başkan Önder Ege'nin de takip ettiği antrenmanda oyuncuların hırslı oluşu gözlerden kaçmadı. Teknik Sorumlu Özcan Kızıltan gözetiminde başlayan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sakat oyunculardan Serkan Küçük'ün düz koşulara başladığı antrenmana sakatlığı süren Onur Şirin katılmadı.

TARSUS SPOR ZİRVESİ YAPACAK
TİY Kulüp Başkanı Önder Ege; Kulübün Onursal Başkanı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile görüştü. Büyükşehir Belediyesi Taş Bina yerleşkesinde bulunan başkanlık makamında yapılan ikili görüşmede Tarsus İdman Yurdu'nun ligdeki durumu ve bölgesel futbolun gelecekteki pozisyonunun ne olacağı konuşuldu.
Sezon sonunda bölgede bulunan spor adamları ile bir toplantı yapılabileceği konusunda hem fikir kalan ikili, fikir alışverişinde bulundu. 
Tarsus İdman Yurdu’ndan artık şampiyonluk beklediklerini de dile getiren Kocamaz ''”Ligin sonunda umut ediyorum ki, Tarsus İdman Yurdu şampiyon olacaktır” dedi. 
Başkan Önder Ege ise; Başkan Kocamaz'a bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Bölge futbolunun kalkınması ve yeni atılımların yapılması yönünde üretilecek tüm projelerde yer alacağız. Sezon sonunda, Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can'ında içinde olacağı bir spor zirvesi yapmayı düşünüyoruz. Diğer kulüpler ve başkanları ile de bu görüşmelerimiz sürmekte'” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA