BAL BÖYLE GEÇTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL BÖYLE GEÇTİ


 

Bölgesel Amatör Lig’de normal sezon sona erdi. Ligde üst sıralarda yer alan takımlar farklı kentlerde şampiyonluk mücadelesine devam ederken Mersin ekipleri Mut İdman Yurdu, Silifke Belediyespor ve Anamurspor bu ligde kalabilmek için sahaya çıkacak.

ALİ ŞANLI

7.Gurupta mücadele eden Mersin ekipleri Mut İdman Yurdu, Silifke Belediyespor ve Anamurspor zirve yarışından erken koparak ligde kalma mücadelesi verdiler. Ligde mücadele eden 3 takım baz alındığında Mut İdman Yurdu 1'ci, Silifke Belediyespor 2'ci ve Anamur Belediyespor ise 3'cü oldular.

MUT'LU BİTİRDİLER
Mut İdman Yurdu ligin son maçında Karaman Belediyespor'u 2-1 yendi. Kırmızı-Siyahlı ekip ligde oynadığı 26 karşılaşmada 12 galibiyet, 10 beraberlik alırken sadece 3 maçta boynu bükük ayrıldı. 26 maçta 44 gol atan Mut ekibi kalesinde ise 23 gol gördü. İlk defa oynadığı ligde başarılı sezon geçiren Mut İdman Yurdu yeni sezonda hedefi şampiyonluk olacak.

BARAJA TAKILDI
Bölgesel Amatör Lig’de en çok boy gösteren takımlardan Silifke Belediyespor bu sezon umduğunu bulamadı. Sezonu Bucak Belediyesi Oğuzhanspor’a 4-1 kaybederek veda etti. Sezona hatırı sayılır bir bütçe ile giren Silifke Belediyespor hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından erken kopan Silifke hedef küçülterek bir anda kendini Ligde kalma mücadelesi içinde buldu.
Mut çok iyi bir sezon geçirmesi bu yarışın dışında kalması Silifke ile Anamur'u bu yolda baş başa bıraktı. Ligin son bölümlerinde arka arkaya aldığı galibiyetlerle tehlikeli bölgeden uzaklaşan Silifke Belediyespor 26 maçta 10 galibiyet ve 7 beraberlik çıkardı. 9'da mağlubiyet alan Silifke ekibi zorlansa da sezonu Anamur Belediyespor'un üstünde tamamlayarak Süper Amatör 2’incisi Meskispor ile baraj maçı oynamayı garantiledi.

DİBE VURDULAR
Diğer Mersin ekipleri gibi lige şampiyonluk parolası ile başlayan Anamur Belediyespor ise kelimenin tam anlamı ile yıkım yaşadı. Ligi 8 galibiyet,5 beraberlik ve 12 mağlubiyet ile tamamlayan Anamur Küme düştü. Önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligde oynayacak olan ekip her sezon olduğu gibi Lige şampiyonluk umutları ile başlayacak. 

TOPLU SONUÇLAR
Anamur Belediyespor 2- 4 Manavgatspor
Bucak Belediye OIğuzhanspor 4-1 Silifke Belediyespor
Mut İdman Yurdu 2-1 Karaman Belediyespor


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA