Türk Yıldızları çocuklar için uçacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Türk Yıldızları çocuklar için uçacak


 

Türk Hava Kuvvetlerinin en gözde pilotlarından oluşan ve savaş jetleri ile yaptıkları akrobasi şovları ile dünyaca tanınan Türk Yıldızları ekibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Mersin semalarında olacak.

Türk Hava Kuvvetlerinin en özel ekiplerinden biri olan Türk Yıldızlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Mersin’e geleceği bildirildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre; şimdiye kadar birçok organizasyonda uçuş yapan aynı zamanda uluslararası etkinliklerde de Türkiye’nin göğsünü kabartan Türk Yıldızları, bu defa Mersin’de semalarını hareketlendirecek. Dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapan tek akrotim olan Türk Yıldızları, Mersin semalarında nefes kesen bir gösteri düzenleyecek. Dünyada sesten hızlı savaş uçaklarıyla ve 8 uçaklı formasyonla gösteri yapan tek tim olan Türk Yıldızları’nın gösterisine Mersin’den ve çevre illerden yoğun katılım olması bekleniyor.  23 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da Mersin İdman Yurdu Meydanında Mersinlilere görsel bir şölen sunacak.

GÖKYÜZÜNÜN MİLLİ TAKIMINDAN MERSİNLİLERE DAVET

Türk Yıldızları ekibi ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Mersin’de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek tüm Mersinlileri gösteriye davet etti. Türk Yıldızları akrotim ekibi, 7 Aralık 1992 tarihinde kurulan Türk Yıldızları Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı bünyesinde konuşlu olup Dünyada sesten hızlı savaş uçaklarıyla ve 8 uçaklı formasyonla gösteri yapan tek timdir. Kuruluşundan bugüne kadar 23 farklı ülkede yirmi milyondan fazla kişiye gösteri yapmıştır. Ayrıca 24 Ağustos 2001 tarihinde Bakü/Azerbaycan’da yaptıkları gösteriyle tek seferde bir milyondan fazla seyirciye gösteri yaparak bir rekoru elinde bulundurmaktadır.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA