Alzheimer Derneği’nde ’kişisel gelişim semineri’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Alzheimer Derneği’nde ’kişisel gelişim semineri’


 

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi ile Kişisel Gelişim Uzmanı Güray Gökal işbirliğinde, hasta yakınları ve kurum personeline yönelik ’kişisel gelişim semineri’ düzenlendi.

Alzheimer Derneği Engelli Bakım Merkezinde, 'Pazartesi Söyleşileri' kapsamında halka açık olarak gerçekleştirilen etkinliğe gönüllüler, hasta yakınları ve kurum personeli katıldı. Seminerde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Güray Gökal, insanları tanıma sanatının en önemli göstergeleri olan beden dilinin evrensel olduğunu, mutluluk, üzüntü, korku, öfke gibi duyguların dünyanın her yerinde aynı yüz şekillerinde ifade bulduğunu anlattı. Beden, yüz, göz, burun, el kol hareketlerinin anlamını örneklerle açıklayan Gökal, etkili iletişimin bu hareketlerden geçtiğini ifade etti. Özel hazırladığı günümüzün hastalığı olan kişiler arası yalan konuşulmasının, 'yalanın anatomisi' adlı bölümde eğlenceli bir şekilde dile getiren Gökal, daha sonra doğru nefes alma tekniklerini katılımcılara uygulamalı olarak anlattı.

Seminer, Gökal’ın kendisinin yazmış olduğu ve gelirini derneğe bıraktığı 'İnsanları Tanıma Sanatı' isimli kitabını imzalamasıyla son buldu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA