KAYMAKAM TAŞDAN SORUNLAR DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYMAKAM TAŞDAN SORUNLAR DİNLEDİ


 

Mersin’in Bozyazı ilçe Kaymakamı Hayatı Taşdan, vatandaşlarla buluşarak, sorunlarını dinledi.

"Vatandaşlarla Buluşma Toplantısı”nda konuşan Kaymakam Taşdan, vatandaşların kendilerine veya ilgili idari birimlere istek ve sorunlarını iletmelerini beklemeden, doğrudan kendilerinden dinlemek için ve çözümü mümkün olanları ise anında çözüme kavuşturma amaçlı her ay bir mahallede toplantı düzenlediklerini söyledi. Taşdan, “Belediye dahil olmak üzere tüm kurum amirlerim ile birlikte sizlerin istek ve sorunlarınızı dinlemek için geldik. Kurum amirlerimin ve benim kapımın sizlere her zaman açık olduğunu tekrar hatırlatmak isterim. İstek ve sorunlarınızı çekinmeden dile getirin. Bizler sizlere hizmet için varız. Kurum amirlerim sizlerin istek ve sorunlarınızı not alacak. Burada çözümü mümkün olanları anında çözüme kavuşturacağız. Burada çözümü mümkün olmayanları da ilgili mercilere ileterek çözüme kavuşturmak için çalışacak, neticesini de sizlere bildireceğiz. Tüm mahalle olarak burada olduğunuzu, özellikle bayanların çoğunlukta olduğunu görüyorum. İlginizden dolayı teşekkür ederim. Sizleri dinlemeye hazırız” dedi. 

Taşdan, her şeyden önce insanlara yaradan ötürü bir nazar ile baktığını, devletin ise vatandaşları arasında ayırım yapmasının söz konusu olmadığını ve olamayacağını, tapu kayıtlarında yapılan yanlışlığında düzeltilmesi için gerekeni ivedilikle yapacağını dile getirdi. 
Konuşmaların ardından Taşdan, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri için kurum amirlerine talimat verdi. 
Toplantıya, Bozyazı Belediye Başkan Yardımcısı Birsen Atılkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Güngör Ketboğa, İlçe Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA