KAÇAK İLAÇ OPERASYONU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAÇAK İLAÇ OPERASYONU!


 

Mersin polisinin bir eve düzenlediği operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan 44 bin 190 adet gümrük kaçağı ilaç ve benzeri malzeme ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde ikamet eden Suriye uyruklu İ.M. ve M.K.R. isimli şahısların ikametinde gümrük kaçağı cinsel içerikli ilaç ile çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaçlar olduğu bilgisine ulaştı. Alınan bilgi üzerine harekete geçen ekipler, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, 14 bin 281 tablet cinsel içerikli olduğu değerlendirilen hap, 50 cinsel içerikli sprey, 27 bin 439 tablet çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan ilaç, bin 301 ampul iğne, 483 adet çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan şurup, 166 krem, damla, pudra, 300 gebelik testi kiti, 170 enjektör olmak üzere piyasa değeri yaklaşık 500 bin lira olan 44 bin 190 adet gümrük kaçağı ilaç ve benzeri malzeme ele geçirildi. 

Operasyonda İ.M. isimli şüpheli gözaltına alınırken, M.K.R.'nin ise aranmasına devam ediliyor. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA