MERSİN-TARSUS OSB BÜTÇESİ MASAYA YATIRILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN-TARSUS OSB BÜTÇESİ MASAYA YATIRILDI


 

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (MTOSB) Mart ayı Müteşebbis Heyet Toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri de katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesiyle başlayan, Ocak ve Şubat aylarının gelir gider durumu ile bütçe tablolarının incelenmesiyle devam eden toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi.
Vali Su, başkanlık ettiği Müteşebbis Heyeti Toplantısı sonrasında Mersin-Tarsus OSB içerisinde faaliyet gösteren bazı tesisleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin de eşlik ettiği inceleme programına, 6 bin 500 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 12 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan ve 50 kişiye istihdam sağlayan RMA Plastik isimli tesisi ile başlayan Vali Ali İhsan Su, yönetim kurulu üyesi Nurten Avunduk’tan gıda, kimya, tarım, plastik ve tekstil gibi birçok sektöre yönelik plastik ürünlerin üretildiği tesisteki üretim ve faaliyetler hakkında bilgi aldıktan sonra, Özen İş firmasına ait makine, kalıp ve yedek parça üretim tesisine geçti.
İnceleme sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Özuzan’dan, 4 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 5 bin metrekarelik alanda cam sanayi, otomotiv sanayi, offshore sanayi ve enerji endüstrisi gibi sektörlerin ihtiyaç duyduğu kalıp, ekipman, makine ve mekanizmalar ile yedek parça ve işleme parçaları üretimi yapan tesisteki üretim bandı ve ürünler hakkında bilgi alan Vali Ali İhsan Su, 80 vatandaşa istihdam sağlayan Özen İş Makine isimli üretim tesisindeki incelemelerinin ardından bugünkü inceleme programını noktaladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA