“PET ŞİŞENİ VER, DUYMAYAN KALMASIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“PET ŞİŞENİ VER, DUYMAYAN KALMASIN”


 

Toroslar Belediyesi Engelliler Akademisi ve ÇEVDOSAN işbirliği ile hayata geçirilen ’Pet şişeni ver, duymayan kalmasın’ projesi start verdi.

Geri dönüşüm tesisi ile Mersin'de plastik, cam ve ambalaj atıklarını geri dönüştürerek hem çevreyi hem ekonomiyi koruyan ÇEVDOSAN, Toroslar Belediyesi ile birlikte hayata geçirdiği proje ile işitme engelli vatandaşlara destek oluyor. ÇEVDOSAN’dan yapılan açıklamaya göre; ‘Pet şişeni ver, duymayan kalmasın’ adlı proje ile kullanılmış pet şişeleri geri dönüşüm kutularına atılarak elde edilen gelirin işitme engelli çocukların cihazlarına 'pil' yardımında bulunulması sağlanacak. 

Yunus Emre İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı ve ÇEVDOSAN yetkilileri, öğrenciler ile birlikte ÇEVDOSAN'ın geri dönüşüm kutularını pet şişe atarak projeye destek verdi.
Başkan Tuna, işitme engelli çocuklar yararına olan bu projenin desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Kullanılmış pet şişelerinizi çöpe atmayıp, geri dönüşüme destek vererek işitme engelli çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın işitme cihazına ‘Pil’ yardımında bulunarak onların en önemli ihtiyaçlarına küçük bir dokunuşla destek olabilirsiniz. Vatandaşlarımızın bu projeye duyarlı olarak destek olacağından şüphemiz yoktur” dedi. 
ÇEVDOSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Akbaş ise, geri dönüşümün ülke adına büyük önem taşıdığını belirterek, “Geri dönüşüm, hem ekonomik açıdan hem de doğa ve çevre açısından büyük önem taşıyor. Doğaya zararlı olan atıkları geri dönüşüm yoluyla tekrar kullanılmasını sağlıyoruz. 'Pet şişeni ver, duymayan kalmasın' projesi ile hem işitme engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarına yönelik farkındalık yaratmak için hem de geri dönüşümün vatandaşlarımız tarafından fark edilmesini sağlamak amacı ile geliştirilmiş ve hayata geçirilmiştir. Tüm vatandaşlarımızdan, işitme engelli kardeşlerimizin ihtiyacının karşılanması adına pet şişelerini geri dönüşüm kutularına atmasını rica ediyoruz. Eğer duyarlı olursak birçok çocuğumuzun ihtiyacı karşılanacak ve onların bir nebze de olsa mutlu olmaları sağlanacaktır” ifadelerini  kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA