Mersin’de 9 hakim ve savcının görev yeri değişti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de 9 hakim ve savcının görev yeri değişti


 

HSK’nın yeni yayınladığı kararname ile Mersin’de görev yapan 9 hakim ve savcının görev yeri değişti.

KIYMET GÖKÇE

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 326'sı adli 30'u idari yargı olmak üzere 356 hakim ve savcıya kapsayan yeni bir kararname hazırladı. HSK'nin yeni yayınladığı kararname ile 356 hakim ve savcının görev yeri değişti. Kararname ile çeşitli nedenlerle görev yeri değişikliği için mazeret bildiren isimlerin görev yerlerinde değişikliğe gidilirken, bazı adliyelere ise takviyeler yapıldı.

HSK kararnamesi ile Mersin’de görev yapan 9 hakim ve savcı çeşitli bölgelerde görevlendirildi. Görev yeri değişen hakimlerin özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine gönderilmeleri ise dikkat çekti. Mersin C. Savcıları, Mustafa Erdal Ankara C.Savcılığına, Ayşe Bilgiç Sarı ise Diyarbakır C.Savcılığına atandı. Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi C.Savcısı Müge Zelda Hüner ise Mersin C.Savcılığına getirildi. Mersin Hâkimleri; Abdullah Meral Nevşehir Hâkimliğine, Özlem Alanoğlu Kars Hâkimliğine, Tuğba Ayanlar Zerman İstanbul Hâkimliğine, Melek Aydın Batman Hâkimliğine, Nihan Baytekin Bulancak (Giresun) Hâkimliğine, Melda Erten Yavuz Silopi (Şırnak) Hakimliğine, Üzeyir Ugur Gaziantep Hakimline atandı. Diyarbakır Hakimi Başak Güneş ve Midyat (Mardin) Hâkimi Hanife Öztürk Duman ise Mersin Hakimliğine getirildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA