Gönüllü çalıştı, kadınlardan tam not aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gönüllü çalıştı, kadınlardan tam not aldı


 

Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’ndaki standları gönüllük esasına uygun bir şekilde boyayan 55 yaşındaki Özdemir Boyraz, üretici kadınlardan tam not aldı. 5 günde 223 standın boyama işini tamamlayan Boyraz, standları tek başına baştan aşağı yeniledi.

Mezitli Belediyesi’nin gönüllük esasına dayanan çalışmaları, ilçenin güzelleşmesine katkıda bulunuyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; her geçen gün çoğalan gönüllüler, ilçenin çeşitli yerlerinde farklı çalışmalara imza atıyor. Türkiye’de gurur projesi olarak gösterilen Mezitli Belediyesi Kadın Üretici Pazarı’nda fiziksel şartların iyileştirilmesi için gönüllü çalışmak isteyen 55 yaşındaki Özdemir Boyraz, örnek bir çalışmaya imza attı. Kadın Üretici Pazarı’nda bulunan standlardaki boyaların eskimesi nedeniyle belediyeye müracaatta bulunarak, ücretsiz olarak boyamak istediğini belirten Boyraz, yetkililerden kısa sürede olumlu yanıt aldı. Boyraz, 5 günde 223 standı tek başına boyayarak, kadınlardan tam not aldı.

223 STANDI KARŞILIK BEKLEMEDEN 5 GÜNDE BOYADI

Boyraz’ın bu davranışının Türkiye’ye örnek olması gerektiğine vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’de yaşayan herkes ilçemizin güzelleşmesi için katkıda bulunuyor. Göreve geldiğimiz günden beri devam eden gönüllü çalışmalarımız, kentimize renk katıyor. Kadın Üretici Pazarı’ndaki standların boyanması için teklifte bulunan ve daha önceki mesleğinin de boyacı olduğunu dile getiren Özdemir Boyraz, teşekkürlerimi sunuyorum. Üretici kadınlara destek olarak elini taşın altına koydu ve hiçbir karşılık beklemeden 223 standı boyadı. Kadınlarımız da kendi aralarında topladıkları parayla boya aldılar ve aidiyet duygusunu hep birlikte ortaya koydular. Umarım Boyraz’ın bu davranışı Türkiye örnek olur” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA