MERSİN ULAŞIM YATIRIMLARINDAN NE KADAR PAY ALDI? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ULAŞIM YATIRIMLARINDAN NE KADAR PAY ALDI?


 

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, hükümetin son 7 yılda Mersin’e ulaşım projeleri için ne kadar ödenek ayırdığının, hangi projelerin tamamlandığının açıklanmasını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde Mersin’deki ulaşım projelerinin akıbetini gündeme getirdi.

Bakan Arslan’a, “2011-2017 yılları arasında Bakanlığınızca Mersin iline ne tür yatırımlar yapılmıştır? Yapılan bu yatırımların toplam ödenek tutarı ne kadardır?” sorusunu yönelten Kuyucuoğlu,  Mersin’e yapılan ulaşım yatırımı tutarının, ülke genelinde yapılan toplam yatırım tutarı içindeki payının da açıklanmasını istedi.
Bakan Arslan’dan, 2001-2017 yılları arasında Mersin ilinde yapılan yatırımların ilçelere göre dağılımını açıklamasını da isteyen CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, önergesinde şu sorulara yer verdi:
“Mersin ili için Bakanlığınızca yatırım programına alınmış olup da uygulanmayan projeler var mıdır? Varsa uygulama safhasına geçmeyen projelerin uygulanmama gerekçeleri nelerdir? Bakanlığınızca anılan dönemde Mersin ili sınırları içinde hangi niteliklerde kaç kilometre karayolu yapılmıştır? Bu yolların ilçelere göre dağılımı nasıldır? Bakanlığınızca 2018 yılı Mersin ili yatırım programında ne tür yatırımlar yer almaktadır? Bu yatırımlar için ne kadar ödenek ayrılmıştır?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA