TARSUS HAVAYA GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HAVAYA GİRDİ


 

TFF 3. Lig 3’cü gurupta oynayan Tarsus İdman Yurdu’nda, 4-1’lik Elaziz Belediyespor galibiyeti yüzleri güldürdü. Bu galibiyet ile Play-Off yolunda bir engeli daha aşan Sarı Lacivertli ekipte galibiyet sevinci yaşanıyor.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Dr Mücahit Emin Polat, kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Elaziz maçında galibiyette payı olanlara teşekkür etti. Polat, “Şehrimizin temsilcisi bu hafta sonu oynadığı karşılaşmada ikinci yarının yükselişteki takımı Elaziz Belediye sporu adeta sahadan sildi. Her 2 yarıda da üstün bir futbol sergileyen takımımız attığından daha da fazlasını kaçırarak sahadan 4-1 gibi farklı bir sonuçla ayrıldı.
Gurubumuzun gol krallığında iddialı ismi Ergun gerek oynadığı futbol gerekse attığı gollerle maça damgasını vurdu. Saha da çok başarılı yayılımla rakibe hiçbir şans bırakmayan ekibimiz kanatlarda Alper ve İbrahim’in bindirmeleri ve başarılı futbolları dikkat çekti. Takımızda şuanda sakat olarak Serkan dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Cizre spor maçında artan bir form grafiği ile gidip puan almaya veya puanlar alarak dönmek arzusundaki takımımıza taraftarlarımızda artan bir güven ve destekle sahip çıktılar.
Hakikaten Pazar günü hepimize gurur duyuran çok üstün bir takım seyrettik. Bu gururu inşallah üst guruplara aktararak gelecek yıllara da taşımak azmindeyiz. Emin olun bu takım bunu fazlasıyla hak ediyor. Bu düşünce ve duygu ile emeği geçen başta Teknik ekip, yönetim ve taraftarlarımız yanında her türlü yardımı esirgemeyen belediyemize en samimi duygularımızla teşekkürü borç biliriz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA