MEZİTLİ’DE TEHLİKELİ BİNALAR YIKILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ’DE TEHLİKELİ BİNALAR YIKILIYOR


 

Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde eski ve harap binaları yıkma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak yeniz hizmet binası çevresinde yaptığı çalışmalarda tehlike arz eden binaları yıkımını gerçekleştirerek; çevresini temizledi.

Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; vatandaşın can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturan eski ve harap binaları yıkma çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Daha güzel bir kent için çalışan belediye ekipleri ilçe genelinde yıkım ve temizlik çalışması başlattı. Ekipler, son olarak belediyenin yeni hizmet binası çevresinde bulunan ve kullanılmayan dükkânları yıkarak temizledi. Ayrıca, Tece’de, çadırda yaşayan aile Mezitli Kaymakamlığı tarafından bir eve yerleştirildi. Mezitli Belediyesi ekipleri, bu ailenin boşalttığı çadırı kaldırarak, siteler arasında oluşan kötü görüntünün de önüne geçti. 
Konu hakkında açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli’nin modern görüntüsüne yakışmayan eski ve harap binaları ortadan kaldırarak temizliyoruz. Binaları yıkarak hem kötü görüntünün önüne geçiyor hem de buraların kötü amaçla kullanılmasının önüne geçiyoruz. Daha çok bağımlıların kullandığı metruk binaların yıkılması ya da kontrol altına alınması amacıyla yaptığımız çalışma önümüzdeki günlerde devam edecek” dedi. Tece’de bulunan ve yoksul bir ailenin yaşadığı çadırı da kaldırdıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Mezitli Kaymakamlığı bu ailemize bir ev tahsis etti. Arkadaşlarımız da boşaltılan çadırı kaldırarak çevresini temizlediler. İlçemizi geliştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA