TARSUS DEN KRİTİK GALİBİYET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS DEN KRİTİK GALİBİYET!


 

TFF 3. Lig 3.Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 27. Hafta maçında Elaziz Belediyespor ile karşılaştı ve sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı.

ALİ ŞANLI
Türkiye Futbol Federasyonluğu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, ligin formda ekibi Elaziz Belediyespor’u konuk etti. Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nda oynanan maçta Sarı Lacivertliler sahadan net bir skorla ayrılarak 4-0 galip geldi.
Ev sahibi avantajını elinde bulunduran Tarsus İdman Yurdu maça daha istekli başladı ve Ergun Cengiz’in 15. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda her iki takımda bol pozisyonlara girdiler ancak ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı bu skorla sonuçlandı.
İkinci yarıda oynadığı oyunla taraftarını mest eden Sarı Lacivertli oyuncular Ergun Cengiz 56. ve 62. dakikalarda attığı gollerde farkı 3’e çıkarmayı başardı. Yediği golden sonra iyice dağılan Elaziz defansı üzerinde baskısını arttıran Tarsus İdman Yurdu, Mümin Aysever’in 83. Dakikada attığı golle farkı 4 yaptı.  Son 4 maçından da galip ayrılan Elaziz Belediyespor’un farkı azaltmak için baskısı sonuç buldu ve 90. dakikada Okan Sarı’nın penaltıdan attığı golle farkı 3’e indirdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç 4-1 Tarsus İdman Yurdu’nun üstünlüğüyle sonuçlandı.
Bu skorla birlikte Tarsus İdman Yurdu puanını 48 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken; Elaziz Belediyespor ise 41. puanla 7. sırada kalarak Play-Off’a mücadelesinde ağır yara aldı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA