HEDEF 3 PUAN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF 3 PUAN


 

Tarsus İdman Yurdu fikstür gereği zorlu maçlar serisine geçen hafta Çorumspor karşılaşması ile başlamıştı.

Zorlu Çorum Deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olan Sarı Lacivertliler sahadan bir puan ile ayrılmış ve 2. Sıradaki yerini korumuştu. Şimdi ise ligin bitmesine sayılı günler kala her maç bir final havasında geçecek. Play-off için mücadele eden takımların puan olarak bir birbirine yakın olması bu bölgede müthiş bir yarış yaşanacak gibi görünüyor.

ELAZİZ KARŞILAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ
Hafta sonu sahasında ligin formda ekiplerinden Elazizspor ile karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla tamamladı. Hava şartlarının düzelmesi ile çok uygun saha ve hava şartlarında çalışan Sarı Lacivertli ekip tek hedef üç puan olarak belirlenmiş durumda. Bu zorlu karşılaşmada hedef hem rakibi play-off potasının dışına atmak, hem de rakipleri ile olan puan farkını açıp rahat bir nefes almak olacak. Maç Pazara günü saat saat 15.00'da oynanacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA