HABERCİ GAZETESİ 32 YAŞINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HABERCİ GAZETESİ 32 YAŞINDA


 

Halkın haber alma hakkını doğru, tarafsız ve insan hakları ilkeleri çerçevesinde kamuoyuyla buluşturma çabasıyla yayın yapan Haberci Gazetesi kuruluşunun 32’inci yılını kutluyor.

Türkiye’nin basın özgürlüğünde ki geriye gidişi nedeniyle buruk kutladığımız yıldönümümüzde de kutlama mesajları ile yalnız olmadığımızı hissettiren halkımıza teşekkürü borç bilir, ilkeli yayıncılık anlaşımız ile gerçeklere ayna tutmaya devam etme kararlığımızı bir kez vurguluyoruz…

VALİ SU’DAN GAZETEMİZE KUTLAMA MESAJI
Mersin Valisi Ali İhsan Su, Haberci Gazetesi’nin kuruluşunun 32. yıldönümü kutladı. Vali Su, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: “Halkımızın doğru ve tarafsız bir şekilde haber almasını sağlayan basın kuruluşları, bu yönüyle önemli bir kamu vazifesi üstlenmektedir. Nitekim ilimizde yayın yapan Haberci Gazetesi de, halkımızın bilgi edinme hakkını etkin şekilde kullanmasına aracılık etmekte ve ilimizin sosyo—kültürel yaşamına önemli katkı sunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Haberci Gazetesi’nin kuruluşunun 32. yılını en içten dileklerimle kutlar, başarılar dilerim.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA