AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR, MERSİN’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR, MERSİN’DE HAYRANLARIYLA BULUŞTU


 

“Ailecek Şaşkınız” filminin yıldızları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Mersin’de hayranlarıyla buluştu. Filmin Mersin galası için Forum Mersin’e gelen ünlü oyuncular düzenlenen mini söyleşinin ardından hayranlarıyla beraber film gösterimine katıldı.

GİZEM EKİCİ

Mersin’in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 14 Mart 2018 Çarşamba günü Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yeni filmi Ailecek Şaşkınız’ın Mersin galasına ev sahipliği yaptı. Yılın en önemli komedi filmlerinden biri olan, Selçuk Aydemir’in senaryosunu yazıp yönettiği  “Ailecek Şaşkınız” filminin Mersin galasında Forum Mersin’de hayranlarıyla buluşan ikili, düzenlenen söyleşinin ardından yine hayranlarıyla beraber film gösterimine katıldı. 

“AİLECEK ŞAŞKINIZ” HAKKINDA
Babasının şirketini başına geçerek Ceo’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat’ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan’dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda restoran sahibiyle ilişki kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif’e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA