SINIF ARKADAŞI DOKTORLAR 25. YIL PLAKETİNİ BİRLİKTE ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SINIF ARKADAŞI DOKTORLAR 25. YIL PLAKETİNİ BİRLİKTE ALDI


 

1993’te aynı fakülteden mezun olan ve Tarsus’ta aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı.

Haber Merkezi 

Mersin Tabip Odası’nın 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında düzenlediği tören, Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde görev yapan iki doktor için farklı bir anlam kazandı. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 1993’te birlikte mezun olan, şimdi aynı hastanede çalışan Nöroloji Uzm. Dr. Özgür Ünal ve Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. İbrahim Halil Karakan, ‘Hekimlikte 25’nci yıl’ plaketini de birlikte aldı.

“YİNE DOKTOR OLURDUM”
Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda düzenlenen ve Mersin Tabip Odası Başkanı Dr. Ful Uğurhan’ın yönettiği törende, 60 yıl ve üstü, 50, 40 ve 25 yılını dolduran doktorlara plaket verildi. Nöroloji Uzmanı Dr. Özgür Ünal 25 yıl plaketini alırken, “Mesleğimi şimdiye kadar alnım açık şekilde yaptığımı düşünüyorum” dedi. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan ise “Dünyaya bir daha gelsem, yine doktor olurdum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA