ERDEMLİ SPORU SEVDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ SPORU SEVDİ


 

Erdemli Belediyesi’nin spor merkezlerine vatandaşlardan yoğun ilgi.

Belediye spor merkezi ile kadınlara formda kalma imkanı sunulurken, spor merkezinde eğitmenler tarafından 500 kadın Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 5 saatlik bir çalışma dahilinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile vatandaşlar formda ve zihinde kalıyor. Çocuklara yönelik de çeşitli branşlarda spor eğitimleri verilirken, spor kültürü kazanması ve kişisel becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar da uzman eğitmenler tarafından sürdürülüyor.

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen 500 kadın Erdemli Belediyesi spor merkezinde Eğitmen Ebruli Türer ile sağlıklı yaşam için aradığını buluyor.
Değişik branşlarda çocuklara eğitim verilirken, ücretsiz spor okulları ailesine katılan yüzlerce çocuk, aldıkları eğitimin farkını hayatlarına da yansıtıyor. Erdemli Belediyesi Spor Merkezi Eğitmeni Ebruli Türer, çocuklara ve gençlere yönelik faaliyetlerine devam ettiklerini anlatarak, belediye kurs merkezlerinin spor kültürü ile yetişen çocukların en önemli üssü haline geldiğini dile getirdi ve faaliyetleri hakkında bilgiler paylaştı. 4-12 yaş grubundaki çocuklara yönelik eğitsel oyunlarla spor yapma imkânı da verdiğini anlatan eğitmen Ebruli Türer, “Çocukların hem ruhsal hem fiziksel hem de sosyal olarak spor yapmaları gelişimlerinin önemli bir parçasıdır” dedi.
Ayrıca 4-5-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik program kapsamında jimnastik eğitimi verildiğini de kaydeden Türer, her gruptan 15 toplamda ise 45 çocuğun bu eğitime tabi tutulduğu aktardı. Türer, çocukların verilen spor eğitimler kapsamında hayata sağlıklı bir adım attıklarına dikkat çekerek, kişisel becerilerini ise geliştirmeye yönelik eğitim çalışmalarının düzenli süreceği söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA