Polis amcadan güzel hareket! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Polis amcadan güzel hareket!


 

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevi yürüttü sürede imza attığı fark yaratan çalışmaları ile tanınan ve yaklaşık 1 ay önce Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hakan Sarak, ilçede 2 okulda kurulacak kütüphane için sivil toplum kuruluşlarından destek istedi.

KIYMET GÖKÇE

Akdeniz Kent Konseyi 8. Yürütme Kurulu toplantısını, Akdeniz Sağlık Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı (AKSEV) toplantı salonunda yaptı. Toplantıya; yaklaşık bir ay önce Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Hakan Sarak da katıldı. Yaklaşık olarak 8,5 yıldır Mersin’de görev yaptığını söyleyen Sarak, bu sürecin 1,5 yılını Aydıncık ilçesinde geçirdiğini belirtti. 7 yıl ise Çevik Kuvvette Müdür Yardımcılığı ve Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığını bildiren Sarak, daha sonra Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev aldığını kaydetti.

Mersin’deki polislik mesleğinin asıl olarak Yenişehir’de başladığını ifade eden Hakan Sarak, zor kullanmadan, insanları ikna etme yöntemi ile toplumsal olayları çözümlemeye çalıştıklarını kaydetti. Mersin’de var olan Çevik Kuvvet’in Avrupa standartlarına uygun hale getirmeye çalıştıklarını da bildiren Sarak, “Yapılabilecek en güzel şey; insanlara iyilik yapmaktır” dedi. Ailesinden, sosyal hayatından çalarak bütün zamanını ve enerjisini insanların huzur ve refahı için harcadığını vurgulayan Sarak, bunun sonucunda Yenişehir bölgesinde ciddi anlamda suç oranında düşüş yaşandığını ifade etti. Müdür Sarak konuşmasının sonunda Akdeniz ilçesindeki 2 okula kurulacak kitaplık için Kent Konseyi’nden destek istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA